Blog penulis pilihan (Ain Maisarah)

Kali ini PTS One memilih blog Ain Maisarah. Penulis yang menjadi fenomena pada pesta buku yang lepas. Dengan karya siri AKU MAHU yang meletup.

Blog Ain Maisarah juga dikenali sebagai Rumah Pink Ain Maisarah

Selamat berkunjung.

www.ainmaisarah.com

 

17 komen:

afiqah said...

saya suka ain maisarah

afiqah said...

SAYA SUKA AIN MAISARAH

aina said...

kakak...
saya suka sangat novel bersiri impiana...
sungguh misteri..
dan menarik...
saya harap kakak boleh meneruskan novel itu...
ke edisi 4 dan 5...
assalamalaikum...

monster viruz said...

mna impiana 3??napa kat pasaran x dak impiana 3????

Anonymous said...

k.ain bgi r sample free tok sume fans akk yg pling loyalt...huhuhu

Anonymous said...

AKAK....
SAYER MINAT TERGILA2 KAT AKAK
SEMUA NOVEL YANG SAYER BACER
BERMULA DARI AKAK AIN
HARAPNYER KAK AIN DAPAT
PENUHI IMPIAN KAK AIN
UNTK DAPAT MENGHASILKAN
50 BUKU YER
SAYER DOAKAN
ASSALAMUALAIKUM

Lycia said...

lycia said...
i suka novel ain maisarah best sangat,kalau boleh i nak jumpa kak ain.

farah aina said...

saya suka novel aina maisarah...

Nisa Samsul Anuar said...

Ain Maisarah novelis yang paling saya suka...<3

alianabilahfuad said...

saya nak menang semua semua buku Ain Maisarah.Kak Ain,buatlah peraduan..

ally said...

i love kak ain story

ally said...

kak ain punya otak geliga banyak idea the wanabbes ler super3g le bonda pet la toiletbabes legadis bintang lesuper bibik lageng sup ekor la puan krim dan encik ais le
ah macam2

dihah said...

kak ain,macam mana kalau kite dah siap tulis sinopsis and then cane nak hantar kat editor?pastu kalau jalan cerite kite diterime macam mane kite nak buat theme of book cover???

Anonymous said...

Kak Ain tak dtg ke Singapore utk mempromosikan buku buku kak ain
.Ziha memang teringin nak jumpa kak win.


Anonymous said...

saya suka buku kak ain, saya nk bc semua koleksi buku ain maisarah!!!!,tp knp novel comel xde kt pasaran? puas sy carik, tp x jumpa.

annisa maisarah said...

i like ain maisarah
give your e mail please

annisa maisarah said...

(y)