Mari ke Read Malaysia!

Hai kawan-kawan!

Bermula esok, 29 Mei 2009 hingga 7 Jun, akan berlangsung satu lagi pesta buku iaitu Read Malaysia, dan PTS Publications & Distributors Sdn Bhd turut terlibat bagi menjayakan pesta buku ini. Pelbagai genre buku dalam pelbagai bahasa dapat kawan-kawan perolehi di sana. Ada penerbit buku bahasa Melayu, penerbit buku bahasa Inggeris dan penerbit buku bahasa Cina! Ha, tunggu apa lagi? Mari ke Read Malaysia!

Jam berapa?
11.00 pagi - 10.00 malam.

Di mana?
Pusat Pameran dan Konvensyen Antarabangsa, MINES Resort City, Kuala Lumpur.

Mahukan diskaun istimewa?
Muat turun dan cetak kupon diskaun di sini.

Sebarang kemas kini dan berita sepanjang pesta buku Read Malaysia pula, kawan-kawan bolehlah layari ke sini.

Jangan lupa bertemu dengan penulis-penulis kesayangan kawan-kawan!
Jumpa di sana!

Selasa (2 Jun 2009)
2.30 - 3.30 petang
Sesi bertemu peminat dan kuiz bersama Lily Haslina Nasir (Aku Bukan Superstar)


Selasa (2 Jun 2009)
4.00 - 6.30 petang
Sesi bertemu peminat dan kuiz bersama Alif Firdaus Azis (Alan Alone), Natasya Effyzal (Tempat Kedua?) dan Aizam Aiman (Sayalah Puteri Raja!)

PERHATIAN:

Sesi berjumpa Farihah Iskandar bagi mempromosikan Hai Suria! telah dibatalkan atas beberapa sebab yang tidak dapat dielakkan. Pihak kami memohon maaf atas kesulitan ini. Namun pada peminat Kak Farihah yang hendak ke sana, jangan bimbang kerana Kak Farihah selalu ada di booth Read Malaysia. Hanya perlu bertanyakan kepada staf bertugas, yang mana satu Kak Farihah. Harap maklum. Terima kasih.




 

12 komen:

17's! said...

salam..
hm..maaf..mcm mane sye nak cube hantar karya sye ke ptsone..??

La La La said...

hai 17's!
mahu hantarkan karya?
senang sahaja.
emelkan karya ke:

pstone@pts.com.my

sertakan sinopsis cerita yang sudah dibuat itu beserta 3 bab pertama... tidak perlu hantar semuanya kerana ini baharu proses penilaian... sekiranya editor bertugas merasakan karya adik sesuai diterbitkan, baharulah kami memerlukan karya adik yang penuh.

terima kasih kerana memilih PTS One!

alyiafarzana said...

Bukan ke pada hari jumaat pada pukul 5.30-7.00 petang nanti kak Ain ada datang untuk sesi bersama peminat?Betul kan?

La La La said...

alyiafarzana,
Ya, Kak Ain Maisarah juga akan turun ke booth Read Malaysia, tetapi bukan sebagai penulis PTS One. Dia akan mempromosikan buku BSB: Kini Berwajah Baru terbitan PTS Professional. Peminat-peminat Kak Ain, tak kira apa jua buku tulisan beliau, bolehlah turun ke Read Malaysia pada tarikh yang tertera =)

Wafflehour said...

Hello, Wafflehour selling Crispy Waffle, Tasty Hotdog, Sweet Corn and any other products. Please come to visit our READ MALAYSIA food corner. Visit our website, wwww.wafflehour.com for more information.

alyiafarzana said...

Terima kasih La La La kerana menjawab soalan sasya!!!

Si Daun said...

alyiafarzana,
sama-sama! (^_^)

wah ada iklan waffle lagi.
lapar pula rasanya. Hehe.

paan senyum said...

salam..
sye bawu agy kat sini.
hihi..nak tnye.
nak tngok buku bahruddin bekri cam ne ek??
x jmpe pown..
ape buku terbaru dye ek?
hihi.
tnzz..

aisyah said...

Assalamualaikum!

Nak tanya,
ADA TAK BUKU CERITA "Sayalah Puteri Raja" YANG KEDUA!?

Cerita ni best sangatlah!
Maksud saya, cerita yang paling best sekali!


:) -aisyah- (:

aisyah said...
This comment has been removed by the author.
aisyah said...
This comment has been removed by the author.
aisyah sweet said...

salam...saya nk tnyew ad x buku adli di alam fantasi yg ke-3 buku ni sarat dengan ilmu pengetahuan dan cerita ni sungguh mendebarkan..sayew suke cite ni sbb syew suke buku2 ttg poengembaraan...Terima Kasih ^_^