Kami sudah berpindah Blog


Hai kawan-kawan. Terima kasih atas sokongan dan kunjungan kawan-kawan di blog PTS ONE ini. Tanpa kawan-kawan, siapalah kami. Bagi menghargai pembaca, PTS ONE merancang sesuatu yang lebih besar untuk semua. Sebagai permulaan, kami memindahkan blog ini ke http://ptsone.com.my/

Segala berita terikini akan disiarkan di sana. Jumpa di sana!

.

 

9 komen:

anisberrybanana said...

saye dah try bukk yg blog ptsone baru tu.Tapi loading dye lame sgt..

alyiafarzana said...

A'ahlah...dia loading lama sangat.....

alifstyle said...

Terima kasih kepada adik anisberrybanana dan alyiafarzana.

Kami akan semak dan perbetulkan keadaan ini. Terima kasih atas maklumbalas yang diberikan.

alyiafarzana said...

ok!!!cepat sikit taw sebab dah tak sabar-sabar nak tengok!!hihihihi

alyiafarzana said...

Laman web itu dah boleh dibuka tetapi kalau hendak beri komen atau nak baca lagi, tidak boleh.Kenapa yer??

Makcik Lina said...

assalamua'laikum,

terima kasih kpd PTS One kerana telah membuatkan minat membaca anak kedua saya untuk membaca novel-novel mudah kalian ini, sebagai 1 permulaan kepada usaha minat membaca.

*Kalau boleh, tulis lagi ttg kisah yang agak Islamik, cth: mcm cerita sentuhan muttaqeen

Anonymous said...

Assalamu'alaikum. Saya dah bkali2 cuba buka blog ptsone yg baru tu tp masih tak dpt buka. Saya teringin sangat nak tengok blog tu.

*N@B!L@H#* said...

sy nk sgt bukak blog PTS One yg baru tp lame laa kena tunggu...nape,ade masalah ker ngan blog baru tu?

Gadis Novelistar said...

Assalamualaukum.Sy suka sangat2 bace buku2 terbitan pts.Sy juga suke baca blog pts.Tapi,blog yg baru tu susah sangat nak buka.Nape ye?