Dear Yayah The Diary + Hadiah PERCUMA!

Labels: , ,


Poskad PERCUMA!

Kalendar PERCUMA!


Alhamdulillah. Akhirnya, selepas berhempas pulas, siap juga diari ini. Fuh... lega!

Kepada semua peminat Farihah Iskandar  (www.farihahiskandar.com) sama ada fanatik ataupun tidak, dapatkan diari yang paling comel dan anggun ini dengan segera. Mungkin akan berada di pasaran dalam masa dua minggu lagi. Cuma DUA MINGGU LAGI!

Dalam diari berwarna-warni ini ada planner, tip-tip persahabatan, doa-doa harian, ruangan album keluarga dan tip belajar yang diamalkan oleh Jihan, watak utama dalam Siri Dear Yayah. Pendek kata memang lengkap serba-serbi. Rugi benar sesiapa yang tak memilikinya. :D
 
Bagi pembeli terawal berpeluang memiliki kalendar dan poskad edisi terhad! Kalendar dan poskad cun ni memang tak boleh beli di mana-mana. Jadi, adik-adik bolehlah gunakan duit raya untuk membeli diari comel (hard cover) ini yang cuma berharga RM19.90. 

 

10 komen:

nurulbalqis said...

Salam Kak Ann...
Macam mana nak dapatkan hadiah khas tu ??
Kedai buku macam Popular & MPH ada beri ye kalau kami beli cepat buku tu ??

nurulbalqis :D

Anonymous said...

ada horoskop? rasenya horoskop tak sesuai dengan kehendak Islam. horoskop boleh memesongkan akidah. moga2 pts ambik perhatian benda ni.

ALyA WoNdErS said...

Kak Ann,
Cara pembayarannya macam mana, yer?
Nak beli, nak beli!
Insya-Allah Alya akan dapatkan~

Izzati Hazwani said...

wahh !

nak nak nak !

nak buku itu ..

Sara said...

Wah !!

Nak beli! Nak beli !

Macamana nak dapatkan hadiah itu Kak Ann? Ada ker dekta kedai buku? =D

Adlina tHe gemIni girL said...

Wktu 2 sy ader jumpa kat MPH

faiqah amirah said...

salam Kak Ann...
nape saye beli x dapat pon percuma tu???

Aida said...

saya kenal farihah iskandar...anak dia zarul....satu kelas dngan saya........aidashafinaz@yahoo.com

honey madu said...

saya dah ada dah dear yayah tu kak yayah....menarik....isinya jugak menarik...

Anonymous said...

salam kak Ain...biler agi nk sambung Dear Yayah? Bosan arrr kalau x der Dear Yayah 5,6,7 dan seterusnya. arap kak Ain paham maksud sy...