APA KOMEN?

Labels:

Cover ini baru diperingkat awal. Tapi nak tanya komen kawan-kawan?



 

13 komen:

Anonymous said...

Gambar cover tu oklah...
Cuma boleh x tukar warna laen..??
Kuning x menarik sangat...
Try guna warna pin,merah,maroon or
colour yg bright/gelap sket???

Yg mengomen,
~MIMI~

Anonymous said...

*pink*

DeaReSt ALisa said...

cantiknya cover!

Anonymous said...

macam buku panduan kerjaya.

Anonymous said...

wah, cantiknya. ini buku motivasi kan?

Anonymous said...

cantik tapi background kuning rasanye tak sesuai..rasenye kalau warna pink ok kut..walaubagaimanapun buku tu tetap nampak menarik tak sabar nak baca..

Anonymous said...

same macam diats

nursyafiqah farha yahya uzir.13

Anonymous said...

macam design buku tulisan Jean Ure. tulisannya,gabungan warna.
Terbitan Collins UK.

RR

irahazira said...

Salam,
Bagi saya, ilustrasi dah ok cuma warna latar tu patut ditukar rasanya. Warna kuning sangat tidak menarik =/
Letak warna putih pun ok jugak sebab ada barang berwarna lain yang bertebaran di sekeliling 'pengetua' tu.
Sekadar memberi pendapat :)

sara said...

Bersetuju dengan pendapat RR, nampak macam cover buku karya Jean Ure..

Ellycious said...

Lawa sangat! Buku motivasi ke? Kuning tu Elly rasa dah sesuai. Pink nampak terlalu kebudakkan. Kuning nampak 'matured' sikit.

Anonymous said...

lawalawalawa... tp background wrne kuning x lawa kowt! cube try wrne hijau cair.. hmm.. jgn ltk wrne pink! x lawa... hhaaa... ;DD

TQ!

alyiafarzana said...

memang cantik cover dia tapi kalau warna pink lebih cantik sebab buku ini memang sesuai untuk perempuan so kebanyakkan perempuan suka warna yang lembut seperti warna pink.