Dear Yayah - The Diary


Hai adik-adik!

Mesti ramai yang tertanya-tanya bilalah agaknya Dear Yayah 5 nak keluar? Sila tinggalkan komen kalau adik memang menunggu Dear Yayah 5!

Sebenarnya Kak Farihah sekarang sedang bertungkus-lumus menyiapkan diari khas untuk adik-adik iaitu Dear Yayah - The Diary. Kak Farihah nak adik-adik semua memiliki Dear Yayah adik- adik sendiri.

Sekarang Kak Ann dan Kak Emila sedang sibuk menyiapkan layout Dear Yayah - The Diary supaya adik-adik semua dapat memiliki sebelum tahun 2008 ini berakhir....

Siapa yang tak sabar nak memiliki 'Dear Yayah'? Sempena lebaran yang hampir tiba, adik-adik kumpul duit raya banyak-banyak supaya adik tidak ketinggalan memiliki Edisi Khas Dear Yayah - The Diary yang cantik dan comel!

 

27 komen:

AnGeL DeViLiA said...

Wah!!!cantiknyer kulit buku tu..tk sabarnye nk tunggu dear yayah the diary diterbitkan...

najwaamira said...

sy dah tau cerita ni..
cause sy jumpa dlm lmn web PTS!

Anonymous said...

Kak, ada cadangan sikit. Boleh tak kalau tambahkan mangga cute kat diari ni? Pleaseee. Diari cantik-cantik camni boleh menarik minat orang membaca. Kite tak nakla diari kite bocor nanti, org lain baca. Boleh tak?

nurulbalqis said...

Balqis rasa tidak perlu laa kalau nak tambah tambah mangga dan kunci..
Kalau takut diari dibaca oleh orang lain..
Jangan laa bawak ke sekolah...
Simpan di suatu tempat yg rahsia...

Sara said...

Betul betul betul (bak Upin & Ipin)..

sokong dengan Balqis. Tak payah letak mangga.

Tak sabar nak tunggu Dear Yayah

Ellycious said...

Cantik sangat cover dia! Elly pun setuju dengan Kak Balqis. Xperlula letak mangga kunci. Xmenarik la pulak kalau tengok

Daz Dianza said...

waa!! x sabar nak tggu dear yayah the diary ni terbit..lawa la cover dier..smart2

Nur Syuhada Fadlia said...
This comment has been removed by the author.
nisa_k said...

comelnya! agak-agaknya, bilalah nak keluar?

alyiafarzana said...

cantiknya cover dia!!!!!bila nak keluar x sabar2 pula rasanya!!!!!!!mesti ramai yg beli=)

ann said...

Terima kasih atas komen semua. Rasanya dalam bulan November ni baru buku ni keluar. Tak sabar nak siapkan. Tengah bekerja keras. Sabar ek....

p/s: Harap semua berpuas hati dengan covernya. Cun kan...

Farhan Najwa said...

lawanya diary tue...suka2!!cover tue mmg nice...lawa n simple... x sabarnya!!!

Aku said...

tak sabar nak tunggu..
Dear yayah 5..
duita dah cukup dah ni..

a[l2]isa shi[l2]ahata said...

da beli pom!!!
kat dlm dye cute namati!
kte leyh lekat gmbar kte.
pstue ada doa2 harian..
kata2 hikmat n nasihat..

petua kecantikan pom ade!
sy beli on 1st january ari tue..
kbetulan jmpe ari tue..
huhuhu
siyesly cute gler!

sy yg x ske bnde pmpuan cenggitue, bleyh terjatuh suka kat diary tue...

haih..... :)

-PrInCesS oF LoVe- said...

hy,bila dear yayah 5 mau diterbitkn???tak sbr nak beli dear yayah 5.kwsn-kwn kat sklh ingin tau pa cerita seterusnya...diary dear yayah tu cantik juga...bila dear yayah 5 sma dear yayh the diary diterbitkan jgn lupa gitahu ye...

Anonymous said...

wah2 tak sabo r nk tggu dear yayah 5..camne la hazman ble jihan klua negra..huk3 saya setia menunggu

purple@JIHAN said...

Bila dear yayah 5 nak kuar nih????Adik dah x sbr2 nk bli...diary yang kak farihah tunjuk 2 adik dah dapat dah....ada gambar jihan dan kawan2 dia kan??

atiekah2 said...

kak,rasanye kat mne boleh dpt bku 2?kat kdai popular ade x?

Anonymous said...

kat mna nk bli??

alieflip said...

saya suka baca buku dear yayah,banyak dah yg saya kumpul buku ini.

1001 gurauan tapi dengan 1 sindiran sudah cukup melukakan hati seseorang.namun 1 sms sudah cukup membuktikan diriku sentiasa mengingati buku dera yayah buat selam lamanya.

Anonymous said...

indahnya bulan kerana cahanya
cantikanya pelangi kerana warnanya
indahnya pertemuan kerana senyuman
kekalnya persahabatan kerana keiklasan

walau apapun saya tetap memilih novel remaja dear yayah dan melah melia

Nisa said...
This comment has been removed by the author.
Nisa said...

cantiknya buku tu .bl mau keluar ????????????????????????????????? kak farihah tak siap tulis sekerip daer yayah 5 ni ke??????????

nora_syada said...

sampai skrg dear yayah tak terbit 1 buku yg ada cuma i set iaitu dear yayah the series dgn gabungan 1,2,3,4 dan 5...nanati mase30 mac aku nak beli dear yayah the series rm39.90 dan aku mahu....la

qaira lavender said...

da bli..laz year..
mmg bez r..
mnyak petua kat dlam tuh..
tq kak farihah..
6t smbung agi wat dear yayah...
ary 2 da bli dear yayah the series...
bez....

Anonymous said...

mesti best dear yayah baru ni

husna said...

saya da habis baca 1 sampai 5... akak memang best... terbaik la... :)